بازیگران مختلفی از نسل‌های گوناگون با سینمای مسعود کیمیایی اوج‌ گرفته‌اند. و حالا نوبت امیر جدیدی است که با وجود این که در جوانی مورد توجه قرار گرفته، در هیبت قهرمان زخمی سینمای کیمیایی، این اوج را تجربه کند.
.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، علاوه بر بازیگرانی که کیمیایی، عملا کاشف آنها بوده است و تعداد آنها هم در این چهار، پنج دهه، کم نیست، بازیگرانی هم بوده‌اند که با وجود مطرح شدن در سینما، حضور در فیلمی از مسعود کیمیایی، تحولی در کارنامه هنری آنها رقم زده است (مثل فریماه فرجامی، گلچهره سجادیه، فریبرز عرب‌نیا، محمدرضا فروتن و دیگران).
.
حالا و با “قاتل اهلی”، امیر جدیدی از جمله بازیگرانی است که در کنار پرویز پرستویی و چند بازیگر دیگر (پگاه آهنگرانی، پرویز پورحسینی، حمیدرضا آذرنگ، رضا رشیدپور، شراره دولت‌آبادی، هستی محمایی، کاترین اصلانی و ثریا قاسمی) برای اولین بار بازى در فيلم مسعود کیمیایی را تجربه می‌کنند، و نکته‌ جالب توجه این که جدیدی در آخرین اثر کیمیایی، در هیبت قهرمانان زخم‌خورده دنیای این فیلمساز درآمده است.
.
جدیدی که در ۳۲ سالگی ده فیلم سینمایی بازی کرده، برنده دیپلم افتخار بازیگری برای بازی در فیلم‌های سیزده و پایان خدمت در سی و دومین جشنواره فیلم فجر شد، برای بازی در فیلم من، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره سی و چهارم شد.
.
فیلمبرداری “قاتل اهلی” به تهيه كنندگى منصور لشكرى قوچانى از ۲۱ تیرماه در تهران آغاز شد و کماکان ادامه دارد.

رونمایی از آخرین قهرمان زخمی کیمیایی

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>